Registreer | Inloggen

Algemene disclaimer

Volg altijd het advies van uw dierenarts met betrekking tot de juist productkeuze, dosering en frequentie van toedoening. Ga niet zelf experimenteren of aanpassen. Het zonder begeleiding toedienen van bepaalde producten, medicijnen of supplementen kan schade veroorzaken bij uw huisdier. Heeft u twijfels of merkt u verandering bij uw huisdier? Neem dan contact op met uw dierenarts.

SureFlap DualScan microchip kattenluik

Artikelnummer: DSCF001 N

Als u meerdere katten heeft dan zullen er momenten zijn waarop één kat binnen moet blijven. Het DualScan kattenluik maakt dit eenvoudig mogelijk. Het werkt op de microchip van uw kat en het luik wordt ontgrendeld wanneer uw kat het luik nadert.


√ voorkomt ongewenste dieren
√ compatibel met alle gangbare identificatiemicrochips
√handmatige vergrendeling
√ eenvoudige programmering

U dient hieronder een keuze te maken.
124,99 EUR
Productinformatie
√ met veiligheidsmodus: huisdieren die altijd binnen blijven, kunnen door het luik naar binnen als ze zijn ontsnapt via een open raam
√ compatibel met alle gangbare identificatiemicrochips.
√ handmatige vergrendeling zodat huisdieren zelfs met de juiste toestemmingscode niet naar binnen of naar buiten kunnen
√ eenvoudige programmering met één knop: wijzig toestemmingen op elk gewenst moment
√ batterijlevensduur tot 12 maanden
√ kan worden geïnstalleerd in deuren, glas en muren

Het werkt op de microchip van uw kat en het luik wordt ontgrendeld wanneer uw kat het luik nadert. Het leest de unieke code op de microchip van uw kat en kan per dier worden ingesteld. Het is daardoor mogelijk specifieke katten binnen te laten, terwijl andere naar binnen én naar buiten mogen.
Indien uw kat ontsnapt door bijvoorbeeld een open raam, dan kan de kat altijd weer naar binnen door het kattenluik door de handige veiligheidsmodus.

Ook ongewenste dieren kunnen er niet in, want het kattenluik blijft dicht wanneer de chip niet geprogrammeerd is. Het werkt op alle gangbare microchips.
Het is ontworpen om eenvoudig veel bestaande kattenluiken te vervangen. Het luik kan geïnstalleerd worden in deuren, ramen en muren.

Specificaties


Afmeting breedte x hoogte (mm)
Kattenluik doorgang 142 x 120
Deur/muur boormalafmetingen 166 x 172
Glas-Diameteropening 210 – 260 mm

Gerelateerde producten

Schrijf uw review over SureFlap DualScan microchip kattenluik