Registreer | Inloggen

Algemene disclaimer

Volg altijd het advies van uw dierenarts met betrekking tot de juist productkeuze, dosering en frequentie van toedoening. Ga niet zelf experimenteren of aanpassen. Het zonder begeleiding toedienen van bepaalde producten, medicijnen of supplementen kan schade veroorzaken bij uw huisdier. Heeft u twijfels of merkt u verandering bij uw huisdier? Neem dan contact op met uw dierenarts.

Phytonics Probiotics h/k

Artikelnummer: 1203128

Voor een gezonde spijsvertering en darmflora van uw hond en/of kat. Het kan gebruikt worden bij een slechte spijsvertering, obstipatie, diarree, geïrriteerde darmen, darmkrampen, gasvorming in maag en darm en winderigheid.

Inhoud: 50 gram.

√ brengt balans in de darmflora
√ verbetert de conditie van huid en vacht
U dient hieronder een keuze te maken.
26,95 EUR
Productinformatie | Samenstelling | Dosering
Voor en gezonde spijsvertering en darmflora van uw hond en/of kat. U kunt het gebruiken bij een slechte spijsvertering, obstipatie, diarree, geïrriteerde darmen, darmkrampen, gasvorming in maag en darm en winderigheid. Tevens geeft het ondersteuning aan huidproblematiek zoals eczeem en allergische huiduitslag en auto-immuunproblemen. U kunt het ook inzetten na herstel of antibiotica voor uw huisdier.
Probiotica en prebiotica (Fructo Oligo Sacchariden) FOS.
1 x daags (eerste week 2 x daags): Hond 1 gram Kat 0,5 gram

Schrijf uw review over Phytonics Probiotics h/k