Het team van Dierenartspraktijk Wolff

Iedere dag staat ons team van dierenartsen en paraveterinairen voor u en uw huisdier klaar. Wij doen er alles aan om uw huisdier de beste zorg te geven die er is. Klik op onderstaande foto’s en maak kennis met ons team!

 

Ons team reikt echter verder dan deze mensen alleen. Wij onderhouden een intensieve samenwerking met diverse specialisten op ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij u altijd het beste advies geven of, indien nodig, doorverwijzen naar een specialist. Hieronder enkele van onze samenwerkingspartners:

 

√  Joke Sauerbrij, Tinley gedragstherapeut voor Honden honda-brava.nl
√  Orthomanueel dierenarts Aharon kreupeldier.nl
√  Dierfysiotherapeut Elma Bakker, Kamerik
√  Faculteit diergeneeskunde Utrecht
√  Specialistische Dierenkliniek Utrecht s-d-u.nl
√  Medisch Centrum voor Dieren Amsterdam
√  Dr. Garretsen, specialist Veterinaire Radiologie en Echografie

 

Nanique van Drunen

Paraveterinair

Dierenartspraktijk Wolff - Paraveterinair - Wilma.jpg
Dierenartspraktijk Wolff - Paraveterinair - Wilma.jpg

Nanique van Drunen

Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Nanique. Inmiddels werk ik al 10 jaar bij Dierenkliniek Wolff. Hartstikke leuk, ik heb echt mijn passie voor dieren gevolgd. Oorspronkelijk ben ik grafisch vormgever, maar de hele dag naar een beeldscherm turen werd ik al snel zat. Dus heb ik toch m´n hart gevolgd en uiteindelijk via zelfstudie mijzelf geschoold tot paraveterinair. Ik heb eerst in Utrecht gewerkt, nu al lange tijd met veel plezier hier in Woerden.

Zelf heb ik twee schatten van katten en in mijn vrije tijd ben ik graag met en onder vrienden. Lekker samen uitgaan, sporten (vooral fitness) vind ik ook heerlijk. Ik hoop u snel in onze leuke praktijk persoonlijk te ontmoeten!

Wilma van Butselaar

Paraveterinair

Dierenartspraktijk Wolff - Paraveterinair - Nanique.jpg
Dierenartspraktijk Wolff - Paraveterinair - Nanique.jpg

Wilma van Butselaar

Paraveterinair

Dag, ik ben Wilma! Eigenlijk kom ik uit het bankwezen. Nadat ik een aantal jaren voor mijn opgroeiende de kinderen had gezorgd, wilde ik weer aan het werk. Het bankwezen bleek niet meer hetzelfde; zo waren bijvoorbeeld bijna alle balies opgeheven. En daar lag nu juist mijn drijfveer, het contact met mensen. Een andere drijfveer, nee passie zelfs, is dieren. Dus hup, aan de studie en paraveterinair worden. Inmiddels ben ik dat en daar ben ik heel gelukkig mee!

Thuis hebben we een kleine dierentuin: een hond, een konijn, kanaries en vissen. Als het aan mij lag waren er nog meer dieren in huis. Maar ja, er moet ook nog tijd overblijven voor onze motor, lekker skiën of met de caravan op pad. Tot ziens in onze praktijk.