De expertises van
Dierenartspraktijk Wolff

Nascholing vinden we belangrijk en dat doen we dus ook regelmatig. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste behandelmethodes en wordt onze kennis en kunde steeds weer uitgebreid. Wij zijn een allround goed geoutilleerde dierenkliniek, onze expertises liggen daarnaast vooral op de volgende terreinen:

 

√ Tandheelkunde
√ Gasanesthesie
√ Senioren

 

Tandheelkunde

In onze kliniek treft u veel oog aan voor het gebit. Wist u dat infecties (ontstekingen) in de mondholte de meest voorkomende infecties zijn? Anders gezegd, dat zien we dus (te) vaak voorbij komen op onze behandeltafel. Wij mensen gaan tweemaal per jaar naar de tandarts, dieren niet. In onze kliniek hanteren we dus de stelregel: bij elk bezoek van uw huisdier, checken wij standaard het gebit! En als er dan toch iets mis blijkt te zijn dan kunt u terecht in onze uitstekende tandheelkundige unit.


Gasanesthesie

In onze kliniek gebruiken wij  gasanesthesie. Dit is beter stuurbaar en daardoor nauwkeuriger toe te passen dan de reguliere anesthesie die via een injectie wordt gegeven. Bij Dierenkliniek Wolff is gasanesthesie de standaard; wij gebruiken niet anders. Uw huisdier is dus bij ons in hele goede handen. Doordat we uw huisdier extra zuurstof toedienen tijdens de narcose, zal uw huisdier bij ons fris uit een narcose ontwaken!

 

Senioren

Bij ons zult u een extra kennis over en aandacht voor het oudere dier ervaren. Niet voor niets doen wij bij elke controle een standaard (gratis!) urinecontrole. Voornamelijk bij het oudere dier kun je door het regelmatig onderzoeken van de urine, de nierfunctie goed in de gaten houden. De nierfunctie is een belangrijk extra aandachtspunt bij het wat oudere dier. Zo zorgen wij ervoor dat we eventuele nierklachten tijdig signaleren of zelfs helemaal voor blijven!

Graag zien we u in onze moderne kliniek. Bel 0348 420 524 voor een afspraak en we staan u altijd persoonlijk te woord!