Over Dierenartspraktijk Wolff

  “Betrokken dierenarts in een modern uitgeruste praktijk.”

 

In de wijk Molenvliet in Woerden vindt u de goed geoutilleerde en moderne kliniek Dierenkliniek Wolff. Wij vinden goede verzorging natuurlijk het meest belangrijk, maar ook een goede en open sfeer in onze kliniek staat hoog op onze prioriteitenlijst. Het hechte “Team Dierenkliniek Wolff” bestaat uit de ervaren krachten Wilma van Butselaar, Nanique van Drunen en dierenarts Nico Wolff.

Eerlijkheid en een persoonlijke benadering vinden wij vanzelfsprekend. Uw huisdier is in goede en vaardige handen. Onze kliniek is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons mooie vakgebied. Nascholing vinden we belangrijk en dat doen we dus ook regelmatig. Dat geldt voor iedereen bij Dierenkliniek Wolff.

We doen wat we beloven, zijn oprecht en duidelijk; dat geldt ook voor onze transparante tariefstelling. Wij durven te stellen dat u in onze kliniek een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding zult ervaren.

Op maandag, dinsdag en donderdag is onze kliniek van 8.30-19.30 uur geopend. De woensdag en vrijdag tot 15.00 uur. Maar zorg is ook buiten openingstijden nodig; voor spoedgevallen kunt u daarom 24/7 bij ons of een dienstdoende collega terecht.