Knaagdieren zijn bij Dierenartspraktijk Wolff aan het juiste adres

“Wanneer de muis lacht om de kat is er een holletje dichtbij”

 

Bijna veertig procent van alle zoogdiersoorten behoort tot de orde van de knaagdieren. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten knaagdieren. Ze komen voor op alle continenten, met uitzondering van Antartica, in verschillende leefgebieden. Niet alle knaagdieren worden door iedereen vriendelijk welkom geheten, zoals bijvoorbeeld de muis. De huismuis heeft zich in de loop der jaren goed aangepast aan de mens en veroorzaakt van tijd tot tijd overlast.

 

Toch zijn dit hele leuke en slimme dieren om te houden. U kunt muizen van alles leren en laten ontdekken. In Nederland worden er zo rond de 600.000 kleine knaagdieren als huisdieren gehouden.  Dit varieert van ratten, cavia’s, muizen tot hamsters. Ieder knaagdier heeft zijn eigen karakter en behoefte.

 

Op deze site kunt u wat meer lezen over deze leuke dieren. Heeft u nog vragen na het lezen van de informatie op onze site? Dan kunt u uiteraard altijd contact met Dierenartspraktijk Wolff opnemen.

 

Dierenartspraktijk Wolff is de beste dierenarts Woerden voor uw knaagdier. 

Maak nu een afspraak bij Dierenartspraktijk Wolff

Heeft u vragen of heeft uw huisdier klachten? Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een bepaalde ziekte? Neem dan gerust telefonisch contact op met Dierenartspraktijk Wolff op telefoonnummer 0348 420 524.


Maak afspraak