Alles voor uw hond vindt u bij Dierenartspraktijk Wolff

"A home without a dog is just a house"
 

Honden zijn terecht ontzettend populair als huisdier. Het zijn voor jong en oud echte vrienden en ze worden al snel onderdeel van het gezin. Veel hondeneigenaren zullen bovenstaande uitspraak volmondig beamen. Honden geven veel liefde en zijn eigenlijk altijd blij u weer te zien. Samen uren wandelen, spelen en knuffelen! Het leven met een hond is mooi.

 

Uiteraard heeft een hond ook van u liefde en zorg nodig. Regelmaat, beweging, rust, veiligheid en voeding zijn ontzettend belangrijk. Iedere hond is weer anders en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Dierenartspraktijk Wolff geeft u graag wat informatie over onder andere de aanschaf van een hond, de benodigde vaccinaties en de gezondheidscheck.

 

Heeft u nog vragen na het lezen van de informatie op onze site? Dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact met Dierenartspraktijk Wolff opnemen via 0348 420 524.

Dierenartspraktijk Wolff is de beste dierenarts in Woerden voor uw hond.

Maak nu een afspraak bij Dierenartspraktijk Wolff

Heeft u vragen of heeft uw huisdier klachten? Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een bepaalde ziekte? Neem dan gerust telefonisch contact op met Dierenartspraktijk Wolff op telefoonnummer 0348 420 524.


Maak afspraak