prettig

8,1
Datum 27 Augustus 2016
Uw naam Rudolf van den Berg
Wat voor huisdier heeft u? honden
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Mijn ervaring is dat de dierenarts en zijn assistenten begripvol en meelevend zijn voor de eigenaar en zijn of haar dier.
Diervriendelijkheid: 9 Kwaliteit van advies: 8 Nazorg: 8 Communicatie/voorlichting: 8 Sfeer in de kliniek: 8 Snelheid afspraak maken: 8 Klantvriendelijkheid: 8

Perfecte dierenarts!!

10
Datum 27 Augustus 2016
Uw naam Bianca Rookhuizen
Wat voor huisdier heeft u? 2 katten 1 hond
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Ik ben erg blij met deze dierenarts. Hij neemt de tijd voor je dier. Mijn hondje piepte behoorlijk na een inenting en meneer nam alle tijd voor mijn schatje om haar ff bij te laten komen. Laatst had mijn kat iets maar had ik even geen geld. De dierenarts keek mijn kat toch na en bij uitzondering mocht ik later betalen.
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Snel, goede diagnoses en denkt ook mee met de baasjes.

8,7
Datum 26 Augustus 2016
Uw naam Stephanie
Wat voor huisdier heeft u? Hond
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Echt heel erg goed.
Diervriendelijkheid: 9 Kwaliteit van advies: 9 Nazorg: 9 Communicatie/voorlichting: 9 Sfeer in de kliniek: 7 Snelheid afspraak maken: 9 Klantvriendelijkheid: 9

gouden medaille

9,3
Datum 26 Augustus 2016
Uw naam boersma
Wat voor huisdier heeft u? teckel LOTJE
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff veel problemen gehad met lotje waaronder maag-darm klachten tijdens een weekendbezoek terechtgekomen bij jullie nooit opgeven zei de dierenarts en gaf ons wat ZDbrokjes mee alles is toen goed gekomen wij zijn bij jullie gebleven,voor de kundigheid, en de prettige sfeer met de assistentes.
Diervriendelijkheid: 9 Kwaliteit van advies: 9 Nazorg: 9 Communicatie/voorlichting: 9 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 9 Klantvriendelijkheid: 10

Een zeer deskundige dierenarts!

10
Datum 26 Augustus 2016
Uw naam Trudie de Vos
Wat voor huisdier heeft u? Hond
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Onze hond had allergieën, dr. Wolff wist welke het waren dus gelijk werkende medicatie gekregen. Tijdens de sterilisatie vertrouwde dr.Wolff de baarmoeder en eierstokken niet en heeft deze gelijk verwijderd. Hij denkt in het belang van het dier en dat vind ik TOP!
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Een prachtige moderne frisse praktijk en uitstekende zorg.

10
Datum 26 Augustus 2016
Uw naam R. de Goederen
Wat voor huisdier heeft u? Hond
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Zeer goede ervaring, al vanaf dag één toen de praktijk opende ben ik al cliënt daar. Toen was de praktijk van mw. Celant, ook een uitstekend dierenarts. Dr. Wolff is in haar voetsporen getreden, met exact dezelfde goede service en medeleven met het welzijn van het dier. Hij heeft de praktijk nog mooier en moderner gemaakt. Zeker nu ook online, een heel goed idee. Hulde aan deze praktijk.
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Prettige praktijk op loopafstand van mijn huis: professioneel en klantvriendelijk

8,4
Datum 26 Augustus 2016
Uw naam Wietje Daams
Wat voor huisdier heeft u?
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Zeer prettig voor dier en mens
Diervriendelijkheid: 9 Kwaliteit van advies: 8 Nazorg: 8 Communicatie/voorlichting: 8 Sfeer in de kliniek: 9 Snelheid afspraak maken: 9 Klantvriendelijkheid: 8

Een warm welkom voor mens en dier!!

10
Datum 26 Augustus 2016
Uw naam Caroline van Bruggen
Wat voor huisdier heeft u? Katten
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met Dierenartspraktijk Wolff. Er is aandacht voor mens en dier. Nico heeft veel kennis en ervaring in huis. En de assistentes zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam. Wat ik ook heel leuk vind, is dat er enige achtergrondinformatie wordt gegeven bij een ziekte of een behandeling. Ik zeg dikke 10!!
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10