leuke praktijk

10
Datum 6 September 2016
Uw naam Roovaart
Wat voor huisdier heeft u? katten
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff goede voorlichting
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Beste dierenarts van Woerden en omstreken

10
Datum 1 September 2016
Uw naam Patries
Wat voor huisdier heeft u? Duitse herder
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Ik heb een duitseherder van nu 3.5 jaar. Een mooie hond aan de buiten kant maar aan de binnen kant mankeert er nog wel heel wat. Dus ik loop al vanaf dat mijn duitseherder Sunshine 5 maanden is maandelijks of soms om de 14 dagen om te wegen bij dierenarts Nico Wolff en de dierenassistentes Wilma en Naniek binnen voor advies en overleg. Mijn Sunshine heeft een rug een heup en een knie probleem en nu er ook nog een eiwitprobleem bij. Maar samen met dierenarts Nico Wolff en de meiden Wilma en Naniek blijven we zoeken naar een oplossing voor mijn Sunshine. Ze leven met je mee. En je merkt echt dat het dierenvrienden zijn. Die het beste met je hond maar ook met het baasje voor hebben.
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Diervriendelijk

10
Datum 1 September 2016
Uw naam Yvonne Vergeer
Wat voor huisdier heeft u? Kat en kitten
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Eerste jaar met kitten prima daarna met volwassenkat en 2 kittens geweest. Prettige begeleiding, goede adviezen en echt op de dieren gericht
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Kennis, vriendelijk en sociaal

10
Datum 31 Augustus 2016
Uw naam Trudie Haak
Wat voor huisdier heeft u? Hond
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Jarenlang met mijn hond zijn huidallergie bij een andere dierenarts gelopen. Niets heeft geholpen. door de dierenarts van praktijk Wolff is er een hele grote verbetering. Speciaal voer die ook via de webshop te bestellen is. Heel handig en wordt ook nog thuis bezorgt. Top
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

de praktijk is heel goed

10
Datum 30 Augustus 2016
Uw naam Jolanda van Eijk
Wat voor huisdier heeft u? hond, katten en konijn
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Een lieve man met dieren eerlijk.een goede servies gewoon alles is goed
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

vakkundig en klantvriendelijk

8,4
Datum 29 Augustus 2016
Uw naam DeeDee
Wat voor huisdier heeft u? Katers
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Goede ervaring met vakkundig en aardig personeel waarbij de gezondheid van je huisdier voorop staat.
Diervriendelijkheid: 9 Kwaliteit van advies: 8 Nazorg: 9 Communicatie/voorlichting: 8 Sfeer in de kliniek: 8 Snelheid afspraak maken: 9 Klantvriendelijkheid: 8

uitmuntend

10
Datum 28 Augustus 2016
Uw naam Patricia van der Putten
Wat voor huisdier heeft u? katten
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Mijn ervaring met dap Wolff zijn meer dan uitstekend te noemen. Er wordt meegedacht en echt meegeleefd met de baasjes en de dieren. Voor mij echt geen andere dierenarts meer. Hiervoor ben ik meerdere malen van dap gewisseld, maar zit nu zeker al 7 jaar bij deze praktijk. Ik heb het laatste katertje geboren in de cattery vernoemd naar de dierenarts en het laatste poesje naar de assistente :D
Diervriendelijkheid: 10 Kwaliteit van advies: 10 Nazorg: 10 Communicatie/voorlichting: 10 Sfeer in de kliniek: 10 Snelheid afspraak maken: 10 Klantvriendelijkheid: 10

Diervriendelijk en professioneel

8,7
Datum 27 Augustus 2016
Uw naam Yvonne Vergeer
Wat voor huisdier heeft u? Poes en kitten
Uw ervaring met Dierenartspraktijk Wolff Eertse jaar met kitten prima daarna ook nog 2 kittens erbij. Vriendelijk en goede begeleiding ook echt op de dieren gericht. Goede adviezen en je kunt altijd even binnen lopen
Diervriendelijkheid: 9 Kwaliteit van advies: 9 Nazorg: 9 Communicatie/voorlichting: 8 Sfeer in de kliniek: 9 Snelheid afspraak maken: 9 Klantvriendelijkheid: 8